Elegante Dames Sjaals Pashmina sjaals met ruiter design voor casual avondjurk bruiloft vrije tijd -
Prijs op aanvraag

Kleur kiezen oranje
Aantal kiezen
Aantal Prijs
vanaf 10 Prijs op aanvraag
Verder
Opdruk toevoegen
Opmerkingen
Uw prijs
De gewenste hoeveelheid is momenteel niet voorradig
U kunt uw logo in de winkelwagen uploaden
  • A178-OS-W9-FA88-ZZXT
100% HOOGWAARDIGE LUXE SYNTHETISCHE VEZEL - Deze sjaal, stola, pashmina is geweven van 100%...meer
100% HOOGWAARDIGE LUXE SYNTHETISCHE VEZEL - Deze sjaal, stola, pashmina is geweven van 100% polyester. Om ervoor te zorgen dat onze katoenen sjaals van de beste kwaliteit zijn, verwerken we alleen de hoogwaardigste materialen uit Italië en Europa.
AMBACHTELIJK GEMAAKT - Al onze dames sjaals en doeken worden met de hand gemaakt! Hiermee garanderen we de beste afwerking, of het nu gaat om sjaals voor vrouwen of fluwelen sjaals voor meisjes.
Sluiting: Zonder sluiting
Mode
Onderhoudsinstructies: Alleen chemisch reinigen
Modelnummer: SS122
KWALITEITSMERK - De sjaals en doeken van Pietro Baldini zijn hoogwaardige merksjaals die al in de detailhandel zijn gevestigd. Naast prachtige damessjaals bieden we ook geweldige halsdoeken, pochetten en stropdassen aan die u in onze merkwinkel kunt vinden.

RECHTSTREEKS VAN DE FABRIKANT - We produceren onze sjaals, halsdoeken, pochetten en stropdassen zelf in Italië en Spanje, dus u koopt rechtstreeks van de fabriek en krijgt een onverslaanbare prijs-kwaliteitverhouding.
ZACHT GEWEVEN - De geweven halsdoeken en sjaals voor dames bieden een hoog draagcomfort en liggen zacht en elegant om de nek en schouders. Deze damessjaal ligt uitstekend op uw schouder en past perfect bij een casual of zakelijke look.
VEELZIJDIG TE GEBRUIKEN - Deze sjaal voor dames kan ook worden gebruikt als een feestelijke stola of omslagdoek.
ONDERHOUDSINSTRUCTIES - Om de zachtheid van de stof te behouden, raden we alleen handmatige reiniging aan. Was de sjaal alsjeblieft niet in de wasmachine.
BEZOEK ONZE WINKEL - Ook in ons assortiment vindt u damessjaals van andere materialen. Deze en vele andere mooie producten zijn te vinden in onze PB Pietro Baldini Brand Store.
IDEAAL CADEAU-IDEE - Onze sjaals zijn het perfecte cadeau voor moeder, vrouw, vriendin, zus of tante. Ideaal cadeau voor verjaardag of Kerstmis. BEDRIJFSPRODUCTEN: Wij produceren ook op maat gemaakte bedrijfsproducten die voldoen aan uw huisstijl.

Eigenschappen

EAN: 4260464490700
Land van herkomst: Italien
Materiaal: Polyester
Opdruk informatietekst: Wij verfijnen al onze voorraadproducten. Of we produceren op maat voor u.
MostWanted: Yes
GenderType: Female
NewProduct: Yes
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Elegante Dames Sjaals Pashmina sjaals met ruiter design voor casual avondjurk bruiloft vrije tijd -"
Beoordeling schrijven

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb de Privacy Policy gelezen.

Laatst bekeken