Vragen? Bel ons:

073 - 644 80 39

 

Snelle levering !  -  Uitstekende service !

 

 

Schrijfmappen & Memo blocks

Promokopen.nl is gespecialiseerd in het bedrukken van relatiegeschenken en promotieartikelen. Van gadgets tot aan bedrijfskleding en van kerstpakketten tot aan eindejaarsgeschenken, bij ons vindt u het allemaal. Wij beschikken over een zeer groot en divers assortiment aan artikelen die u kunt laten bedrukken met uw logo, slogan of een pakkende boodschap. Daarnaast zijn wij ook specialist in het ontwikkelen van custom made artikelen, zo creëren we samen met u het bedrukte relatiegeschenk dat volledig voldoet aan uw wensen.

Diverse mogelijkheden in het bedrukken van relatiegeschenken

Wij bieden een grote diversiteit aan relatiegeschenken. Van promotieartikelen en premiums tot aan eten en drinken. Dus of u nu een fles wijn wilt voorzien van een gepersonaliseerde etiket of een aansteker wilt bedrukken met een foto. Bij ons is alles mogelijk. Bovendien kunnen wij ook de verpakking voor uw relatiegeschenk verzorgen, zodat het geschenk een waar cadeautje is aan uw relaties. Daarnaast bent u bij ons verzekerd van een goede kwaliteit van het relatiegeschenk. Dit komt doordat wij alleen hoogwaardige producten in ons assortiment opnemen en wij door onze jarenlange ervaring weten hoe we duurzaam drukwerk kunnen leveren. Promokopen.nl is daarmee uw professionele totaalleverancier en verzorgt voor u het bedrukte relatiegeschenk waarmee u uw promotiedoelstellingen behaalt.

Bestel vandaag nog uw bedrukte relatiegeschenken

Op onze website kunt u uzelf eenvoudig navigeren door ons relatiegeschenken assortiment. Alle producten zijn handig ingedeeld in categorieën, zodat u makkelijk het juiste relatiegeschenk kunt vinden dat het beste past bij uw bedrijf. Wanneer u een product heeft gevonden dat volledig aansluit op al uw wensen, wordt er direct een online offerte weergegeven naar aanleiding van de door u ingevoerde specificaties. Zo heeft u meteen inzicht in de kosten en mogelijkheden. Bent u er helemaal in uit en bevalt de online offerte u? Dan kunt u meteen uw bestelling via onze website plaatsen. Wacht dus niet langer en bekijk vandaag nog de relatiegeschenken die u kunt laten bedrukken op onze website.

Back to top