Vragen? Bel ons:

073 - 644 80 39

 

Snelle levering !  -  Uitstekende service !

 

 

Drinkbekers

Wilt u door een professionele partij een beker laten bedrukken met daarop uw logo, slogan of een andere pakkende uiting? Dan bent u op zoek naar promokopen.nl. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het bedrukken van promotiemateriaal en relatiegeschenken. Bovendien kunnen wij het gehele proces van het bedrukken van een beker van A tot Z verzorgen. Via ons vindt u het model beker waar u naar op zoek bent. Of dit nu een grote of kleine beker is, of misschien wel een beker met een unieke vorm. Vervolgens kunnen we de beker bedrukken met het door u gewenste ontwerp. Daarnaast kunnen we ook de verpakking van de bedrukte bekers voor u verzorgen. Op deze manier leveren wij uw promotiemateriaal of relatiegeschenk perfect bij u af, zodat het enige waar u nog aan hoeft te denken de verspreiding is. Promokopen.nl is daarmee de specialistische partij die het gehele proces van het bedrukken van bekers voor u verzorgt, zodat u nergens omkijken naar heeft.

Bedrukken van bekers, paraplu's en andere promotiematerialen

Promokopen.nl is uw drukwerkspecialist. Het maakt dus niet uit wat u wilt laten bedrukken, wij drukken uw ontwerp op het promotiemateriaal of relatiegeschenk van uw keuze. Zo kunt u naast het bedrukken van bekers, ook bij ons terecht wanneer u bijvoorbeeld een paraplu wilt laten bedrukken. Denk bijvoorbeeld aan een paraplu die we kunnen bedrukken met uw logo. Op deze manier denken klanten altijd aan uw bedrijf wanneer de paraplu die ze van u gekregen hebben, ervoor zorgt dat ze keer op keer droog blijven. Dus ook wanneer u paraplu's wilt bedrukken, is promokopen.nl de drukwerkspecialist die u verder helpt.

Verschillende modellen bekers bedrukken

Wij beschikken over een ruim assortiment aan bekers die u kunt laten bedrukken. Dus of u nu op zoek bent naar een grote of kleine beker, of misschien wel een beker met een unieke vorm, er is een grote kans dat u in ons assortiment de beker vindt waar u naar zoekt. Mocht u in ons assortiment onverhoopt het model beker dat u zoekt toch niet kunnen vinden, dan kunnen wij u alsnog verder helpen. Wij zijn namelijk ook de professionele partij voor al uw custom made artikelen. Neem dus gerust contact met ons op, wij helpen onze klanten graag verder aan een eindproduct dat echt helemaal naar wens is.

Uw ontwerp op een beker bedrukken

Het ontwerp dat u op een beker wilt laten bedrukken, is misschien wel het belangrijkste onderdeel van het hele proces. Het ontwerp moet passend, pakkend en bovenal effectief zijn. In sommige gevallen is het slim om bekers te bedrukken met uw logo, maar in andere gevallen kan een pakkende tekst of uw slogan effectiever zijn. Het is dus belangrijk goed na te denken over wat u op uw bekers wilt laten bedrukken, wie de doelgroep is en wat voor resultaat de bedrukking op de bekers moet opleveren. Promokopen.nl kan hierbij het door u aangeleverde ontwerp op bekers bedrukken, maar uiteraard kunnen wij u ook helpen bij de ontwikkeling van het voor u perfecte ontwerp. Ons doel is om er altijd voor te zorgen dat onze klanten volledig tevreden zijn, wij doen er dus alles aan om dit te bewerkstelligen.

Beker bedrukken met verschillende druktechnieken

Promokopen.nl is gespecialiseerd in drukwerk. Het maakt hierbij niet uit wat het te bedrukken materiaal is. Wij maken gebruik van tien verschillende soorten druktechnieken, zodat we afhankelijk van het materiaal altijd de beste en meest duurzame drukwerk oplossing kunnen bieden. Zo kunnen we gebruik maken van een keramische transfer, dat zoals de naam al doet vermoeden perfect is voor keramische ondergronden. Deze techniek is bijvoorbeeld erg geschikt voor het bedrukken van een beker. Maar bij ons kunt u bijvoorbeeld ook terecht voor laser gravering, met deze techniek branden we uw design in het promotieartikel of relatiegeschenk. Doordat we gebruik maken van een grote diversiteit aan druktechnieken, kunnen we u altijd het drukwerk leveren dat volledig naar wens is.

Bedrukte bekers verpakken

Naast dat we u kunnen voorzien in het exacte model beker dat u zoekt, tot het perfecte design voor de bedrukking van uw bekers komen en uw bekers bedrukken met de druktechniek die het allerbeste resultaat geeft, kunnen we ook de verpakking van de bekers verzorgen. Zo kunnen we ervoor zorgen dat uw bedrukte beker een echt cadeautje is aan uw klanten wanneer u deze aan hen geeft. Wanneer u een duidelijk beeld heeft van hoe u wilt dat het verpakkingsmateriaal eruit ziet, dan kunnen we uw bekers met bedrukking exact verpakken zoals u dat wilt. Heeft u geen idee wat voor verpakking u het beste kunt kiezen? Dan adviseren onze professionals u graag over de verschillende mogelijkheden.

Uw bedrukte bekers snel geleverd

Omdat wij het gehele proces van bekers bedrukken volledig in eigen beheer hebben, betekent dit dat we uw bestelling erg snel kunnen leveren. Wij begrijpen immers dat u soms met enige spoed drukwerk nodig heeft. Wij vinden het belangrijk dat u ook in dit geval op ons kunt rekenen. Daarom stellen wij altijd alles in het werk om ervoor te zorgen dat u uw bedrukte promotiemateriaal of relatiegeschenk zo snel mogelijk in huis heeft.

Bekers bedrukken kan goedkoop zijn

Veel bedrijven denken dat bekers bedrukken niet goedkoop is. Promokopen.nl bewijst keer op keer het tegendeel. Omdat wij het hele proces van het bedrukken van een beker in eigen beheer hebben en er dus geen tussenkomst is van externe partijen, betekent dit dat bekers bedrukken bij ons goedkoop is. Zo bestelt u bij ons kwalitatief promotiemateriaal en relatiegeschenken met een duurzame bedrukking voor een zeer scherpe prijs.

Uw bekers bedrukken in een kleine oplage

Ook wanneer u bekers wilt bedrukken in een kleine oplage, bent u bij promokopen.nl aan het juiste adres. In sommige situaties heeft u gewoon niet veel exemplaren nodig. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn wanneer u bijvoorbeeld een test wilt doen met het weggeven van een bedrukte beker aan uw klanten. In dit geval wilt u natuurlijk starten met het bedrukken van bekers in een kleine oplage. Wanneer de bedrukte beker het gewenste resultaat geeft, dan gaat u over tot het plaatsen van een grotere bestelling. Dit begrijpen wij, daarom bieden wij al onze klanten de mogelijkheid om het bedrukken van bekers ook in een kleine oplage te doen.

Bekers met logo bedrukken

Wilt u graag bekers bedrukken met uw logo? Natuurlijk is promokopen.nl dan de juiste partner voor u. Wij kunnen voor u de kwalitatieve bekers bedrukken met uw logo, exact zoals u dat wilt. Een beker met daarop uw logo bedrukt, kan dienen als zeer effectief promotiemateriaal voor uw bedrijf. Een bedrukte beker met logo is namelijk een duurzaam gebruiksproduct. Zo worden uw klanten iedere keer wanneer ze uw beker gebruiken even herinnerd aan uw bedrijf. En waar bij promotie altijd geldt dat het belangrijk is dat men herhaaldelijk blootgesteld wordt aan reclame, zijn bekers bedrukt met uw logo zeer effectief promotiemateriaal.

Persoonlijk en professioneel

Onze klanten staan bij ons voorop. Wij vinden het dan ook zeer belangrijk dat u naast een hoge kwaliteit, perfecte bedrukking van uw beker en snelheid van levering, ook zeer goede service ontvangt. Onze benadering is dan ook zeer persoonlijk. Wij vinden het van belang dat u altijd bij ons terecht kunt met vragen, opmerkingen of bijzondere verzoeken. Ons professionele team zet dan ook alles in het werk om ervoor te zorgen dat u altijd snel en correct verder geholpen wordt wanneer u een beker door ons wilt laten bedrukken.

Bestel uw bedrukte bekers eenvoudig online

Via onze website kunt u de bekers die u wilt laten bedrukken eenvoudig bestellen. U zoekt eerst de beker uit die u graag wilt laten bedrukken. Vervolgens kunt u in het systeem aangeven hoeveel bedrukte bekers u wilt, wat de gewenste beker kleur is en in hoeveel kleuren de afbeelding is die u op de beker wilt laten bedrukken. U krijgt dan direct een overzicht van de totale kosten van uw bestelling en kunt vervolgens meteen uw bestelling plaatsen. Heeft u speciale verzoeken of vragen, neem dan contact met ons op. Onze professionals helpen u graag verder en zorgen er samen met u voordat u uw bekers laat bedrukken precies zoals u dat wilt.

  Artikelen 1 tot 12 van 1362

  Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

 • Tech 330 ml thermosbeker
   

  Tech 330 ml thermosbeker

  vanaf € 9,77
  zonder bewerking
 • Bahia 330 ml keramische mok
   

  Bahia 330 ml keramische mok

  vanaf € 1,67
  zonder bewerking
 • Pasadena 500 ml geïsoleerde thermosbeker
   

  Pasadena 500 ml geïsoleerde thermosbeker

  vanaf € 5,34
  zonder bewerking
 • Bogota 350 ml keramische mok
   

  Bogota 350 ml keramische mok

  vanaf € 1,80
  zonder bewerking
 • Moscow Mule 415 ml geschenkset bestaande uit 2 bekers
   

  Moscow Mule 415 ml geschenkset bestaande uit 2 bekers

  vanaf € 9,16
  zonder bewerking
 • Zissou 500 ml geïsoleerde beker
   

  Zissou 500 ml geïsoleerde beker

  vanaf € 7,66
  zonder bewerking
 • Pic 330 ml sublimatie mok
   

  Pic 330 ml sublimatie mok

  vanaf € 2,17
  zonder bewerking
 • Barstow 290 ml geïsoleerde beker
   

  Barstow 290 ml geïsoleerde beker

  vanaf € 5,61
  zonder bewerking
 • Auto lekvrije mok, zwart

  Auto lekvrije mok, zwart

  vanaf € 8,96
  zonder bewerking
 • Roestvrijstalen mok, zilver

  Roestvrijstalen mok, zilver

  vanaf € 3,56
  zonder bewerking
 • Boom Eco lekvrije mok, zwart

  Boom Eco lekvrije mok, zwart

  vanaf € 8,96
  zonder bewerking
 • Metro mok, zwart

  Metro mok, zwart

  vanaf € 5,36
  zonder bewerking
 • Artikelen 1 tot 12 van 1362

  Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Back to top