Vragen? Bel ons:

073 - 644 80 39

 

Snelle levering !  -  Uitstekende service !

 

 

Glaswerk

Glas bedrukken

Met een persoonlijk en origineel geschenk doet u het altijd goed bij uw relaties, klanten of gasten. U wilt natuurlijk zorgen voor een geschenk dat ook echt wordt gebruikt. Een glas bedrukken is dan iets dat u zonder twijfelen kunt laten doen. Een mooi glas is altijd welkom, bij iedereen. Glazen bedrukken is ook echt iets dat u wilt laten doen door een kundige en ervaren partij. Al jarenlang kunt u bij ons terecht voor glaswerk bedrukken. Niet alleen kunnen wij zo’n beetje elk glas bedrukken; u hebt bij ons ook keuze uit alle mogelijke glazen. Dit zorgt ervoor dat u altijd glazen kunt bedrukken die bij u passen en die bij de ontvangers passen.

Wij kunnen elk glas bedrukken tegen zeer scherpe prijzen

Wij kunnen werkelijk elk soort glas bedrukken, waar u ook naar op zoek bent. Wanneer u denkt aan een glas bedrukken, denkt u wellicht aan een drinkglas. Dat is logisch en dat is ook een populaire keuze. Bij glaswerk bedrukken gaat het vaak ook om drinkglazen, maar er is nog veel meer mogelijk. Glas bedrukken bij ons is namelijk heel breed en daarom vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.

Glas bedrukken: drinkglazen

Glazen bedrukken is en blijft populair. Een mooi drinkglas is ten slotte voor iedereen een geschikt geschenk. Wie is hier nu niet blij mee? Voor kinderen hebben wij speciale kinderglazen in allerlei kleuren, maar u kunt ook kiezen uit bierglazen, wijnglazen, prachtige longdrink glazen, dubbelwandige glazen, luxe koffie- en theeglazen en glazen voor allerlei soorten dranken.

De grote diversiteit betekent ook dat u glazen in sommige gevallen per stuk en in andere gevallen per set kunt bestellen. Glazen bedrukken is bij ons altijd zeer voordelig. Glaswerk bedrukken kan ook bijna altijd precies zoals u wilt. Wanneer u in ons assortiment de juiste glazen hebt gevonden, kunnen wij op aanvraag een scherpe prijs voor u maken en u vertellen over de diverse technieken.

Overig glas bedrukken

Hoewel de term “glas bedrukken” waarschijnlijk bij de meeste mensen ervoor zorgt dat zij aan drinkglazen denken, is het bij ons absoluut mogelijk om andere soorten glazen te bedrukken. Denk aan prachtige geschenken zoals een glazen presse papier, theelichtjes, glazen sculpturen, memohouders, karaffen en houders voor visitekaartjes. Wij kunnen zeer ver gaan met glas bedrukken.

Al jarenlang zijn wij een specialist op het gebied van bedrukte geschenken. Wij kunnen niet alleen glas bedrukken, maar ook kantoorartikelen bedrukken, kleding bedrukken, gadgets bedrukken en nog veel meer. Bijna elk geschenk waar u aan kunt denken, is bij ons te vinden en kan worden bedrukt, bijvoorbeeld met uw logo, maar ook met een tekst of afbeelding naar uw keuze. In zeer vel gevallen hebt u de keuze uit bedrukken in meerdere kleuren. Wanneer het aankomt op glaswerk bedrukken, kunnen wij uiteraard ook prachtig graferen. Glas bedrukken kan dus zorgen voor een memorabel geschenk, bijvoorbeeld voor een jubileum.

Glas bedrukken bij Promokopen: perfecte kwaliteit, scherpe prijzen en snelle service

Het is onze missie om u te voorzien van een prachtig (relatie)geschenk. Wilt u glas bedrukken, dan kunt u bij Promokopen altijd rekenen op perfecte kwaliteit, scherpe prijzen en een snelle service. Wij bieden geschenken voor elk budget en u kunt al bij ons bestellen vanaf zeer geringe aantallen. Voor glas bedrukken hebt u dus niet per se een riant budget nodig. Wij helpen u graag en doen dit bovendien zeer snel: wij werken met een eigen voorraad en onze eigen mensen en machines, waardoor wij bestellingen snel kunnen verwerken. Wilt u meer informatie of hebt u een vraag? Bel of mail ons, of gebruik onze live chat functie en wij helpen u graag verder.

  Artikelen 1 tot 12 van 179

  Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

 • Boda 2 delige glazenset
   

  Boda 2 delige glazenset

  vanaf € 15,68
  zonder bewerking
 • Ford 970 ml waterkaraf van gerecycled glas
   

  Ford 970 ml waterkaraf van gerecycled glas

  vanaf € 9,52
  zonder bewerking
 • Mason Jar blender, wit
   

  Mason Jar blender, wit

  vanaf € 25,88
  zonder bewerking
 • WOODIE
   

  WOODIE

  vanaf € 0,97
  zonder bewerking
 • TEA TIME
   

  TEA TIME

  vanaf € 11,05
  zonder bewerking
 • AMERICA TOUCH

  AMERICA TOUCH

  vanaf € 0,92
  zonder bewerking
 • CALIFORNIA

  CALIFORNIA

  vanaf € 1,06
  zonder bewerking
 • Rocco 4 delige glazenset
   

  Rocco 4 delige glazenset

  vanaf € 6,94
  zonder bewerking
 • SONDRIO TEA
   

  SONDRIO TEA

  vanaf € 9,73
  zonder bewerking
 • PIAMONTE
   

  PIAMONTE

  vanaf € 10,61
  zonder bewerking
 • CALIFORNIA TOUCH

  CALIFORNIA TOUCH

  vanaf € 3,04
  zonder bewerking
 • BELIZE
   

  BELIZE

  vanaf € 10,43
  zonder bewerking
 • Artikelen 1 tot 12 van 179

  Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Back to top