Vragen? Bel ons:

073 - 644 80 39

 

Snelle levering !  -  Uitstekende service !

 

 

Paraplu's

Bedrukte paraplu's kunnen zeer effectief promotiemateriaal zijn. Een paraplu is namelijk een duurzaam gebruiksproduct dat uw klanten meerdere malen zullen gebruiken. Bovendien is het een product dat men zeer gunstig stemt aangezien het beschermt tegen de regen. De inzet van bedrukte paraplu's als promotiemateriaal is daarmee zeer effectief. Dit omdat men herhaaldelijk blootgesteld wordt aan uw boodschap, bedrijfslogo of pakkende boodschap die op de paraplu bedrukt is. Daarbij heeft men een positieve associatie met uw bedrijf omdat uw paraplu hen keer op keer droog houdt.

Professionele partner voor het bedrukken van paraplu's en andere promotiematerialen

Promokopen.nl is gespecialiseerd in drukwerk. Het maakt daarbij niet uit wat het te drukken product is. Zo kunt u naast het bedrukken van een paraplu ook bij ons terecht wanneer u bijvoorbeeld een sleutelhanger wilt laten bedrukken. Zelfs wanneer u een sleutelhanger wilt bedrukken en deze in een kleine oplage wilt afnemen, is dit geen enkel probleem. Zo kunt u bijvoorbeeld zonder problemen 50 stuks bedrukte sleutelhangers bij ons bestellen. Daarbij kan promokopen.nl de sleutelhangers goedkoop voor u bedrukken. Het maakt dus niet uit of u nu een paraplu of een sleutelhanger wilt laten bedrukken, promokopen.nl is de professionele partij die u verder helpt.

Paraplu bedrukken met logo

Wilt u graag het logo van uw bedrijf op een paraplu bedrukken? Dan is promokopen.nl de drukwerk specialist waar u naar op zoek bent. Wij kunnen u voorzien van kwalitatieve paraplu's waarop het logo van uw bedrijf perfect gedrukt staat. Het maakt daarbij niet af of uw logo uit één of meerdere kleuren bestaat. Bovendien maken wij gebruik van diverse druktechnieken, zodat we altijd de druktechniek kunnen toepassen dat het beste resultaat geeft op het te bedrukken materiaal. Zo zorgen we ervoor dat de door u bestelde paraplu's duurzaam worden bedrukt met uw logo, zodat uw relaties jarenlang plezier hebben van de bedrukte paraplu met uw logo.

Bedrukte paraplu van hoge kwaliteit

Wanneer het gaat om promotiematerialen en relatiegeschenken is kwaliteit van groot belang. U wilt uw relaties immers een cadeau geven dat bruikbaar is en lang meegaat. Daarom staat kwaliteit bij ons zeer hoog in het vaandel. Alle producten die u bij ons laat bedrukken zijn dan ook van een hoge kwaliteit, waardoor ze duurzaam zijn. Naast kwalitatieve producten, is ook de kwaliteit van de bedrukking erg belangrijk. Wanneer u bijvoorbeeld paraplu's laat bedrukken, wilt u dat de bedrukking net zo duurzaam is als het product zelf. Om een goede drukkwaliteit te kunnen bieden aan onze klanten, maken we bij promokopen.nl gebruik van diverse druktechnieken. Zo kunnen we altijd gebruik maken van een druktechniek die het meest geschikt is voor het te bedrukken materiaal. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat alle promotiematerialen en relatiegeschenken die u door ons laat bedrukken in alle opzichten van zeer hoge kwaliteit zijn.

Voor een zeer scherpe prijs paraplu bedrukken

Promokopen.nl kan alle promotiematerialen en relatiegeschenken die u laat bedrukken aanbieden voor zeer concurrerende prijzen. Dit komt omdat promokopen.nl een totaalleverancier is. Bij ons vindt u diverse paraplu's in het assortiment die u kunt laten bedrukken. Vervolgens zorgen we voor de professionele bedrukking van de paraplu. De bedrukking vindt plaats op basis van het door u aangeleverde ontwerp of een ontwerp dat u samen met onze professionals heeft gemaakt. Wanneer gewenst kunnen we de bedrukte paraplu ook voorzien van een passende verpakking, alvorens we ze bij u afleveren. In het proces van het bedrukken van paraplu's is er geen sprake van tussenkomst van derde partijen en dat merkt u terug in onze scherpe prijzen.

Unieke reclame uiting op paraplu bedrukken

Wanneer u paraplu's laat bedrukken, wilt u deze natuurlijk voorzien van een unieke en vooral effectieve reclame uiting. In sommige gevallen is het aan te raden om uw logo op een paraplu te laten bedrukken, maar dat is zeker niet altijd het geval. Het is daarom belangrijk om met een marketing oog naar het design van de paraplu bedrukking te kijken. Daarnaast speelt ook de grote van de bedrukking op de paraplu een rol. De bedrukking mag niet te klein zijn, omdat deze anders wegvalt op het grote oppervlak van de paraplu. Maar een bedrukking kan ook te groot zijn en daarmee opdringerig overkomen. De afmetingen van de bedrukking zijn daarom ook erg belangrijk. We begrijpen dat het lastig kan zijn om tot het juiste te bedrukken ontwerp te komen voor uw paraplu's. Daarom staan onze professionals graag voor u klaar om u te helpen bij het creëren van het perfecte design voor de bedrukking van uw paraplu's.

Uw bedrukte paraplu's snel in huis

Veel van onze klanten hebben het bij ons bestelde promotiemateriaal vaak zo snel mogelijk nodig. Daarom hechten wij grote waarde aan een snelle levering. Gelukkig kunnen wij dit goed realiseren doordat we het productieproces van het bedrukken van promotiematerialen en relatiegeschenken in eigen beheer hebben. Dit maakt dat we snel kunnen schakelen, zodat we ervoor kunnen zorgen dat onze klanten hun bestelling snel in huis hebben.

Uw bedrukte paraplu's eenvoudig online bestellen

Bij promokopen.nl maken we het graag zo makkelijk mogelijk voor onze klanten. Dit betekent dat wanneer u bij ons bedrukte paraplu's wilt bestellen, dat dit proces eenvoudig en transparant is. Zo is onze website overzichtelijk ingedeeld en worden staffelprijzen voor het bedrukken van de paraplu van uw keuze direct weergegeven nadat u specificaties heeft ingevoerd. Zo weet u meteen waar u aan toe bent. Daarnaast kunt u zeer eenvoudig uw daadwerkelijke bestelling van paraplu's met bedrukking op onze website plaatsen, zonder dat u omslachtige routes op onze website hoeft te doorlopen. Bij promokopen.nl kunt u servicegerichtheid en duidelijkheid verwachten en voor ons begint dit al op onze website. U hoeft dus nergens op de wachten, u kunt vandaag nog aan de slag met het bestellen van uw bedrukte paraplu's.

Back to top