Vragen? Bel ons:

073 - 644 80 39

 

Snelle levering !  -  Uitstekende service !

 

 

Zonnebrillen

Een zonnebril bedrukken, bijvoorbeeld met uw bedrijfslogo, is een uitstekende manier om promotie te voeren en een fraai relatiegeschenk. Er zijn talloze manieren om door middel van promotieartikelen of relatiegeschenken uw naamsbekendheid te vergroten en beter zichtbaar te zijn. Denk aan een fotolijst bedrukken, glas bedrukken of wijnaccessoires bedrukken. Een zonnebril bedrukken is echter een keuze die zorgt voor maximale zichtbaarheid. Mensen dragen hun zonnebril immers buiten; als zij op weg zijn naar werk, onderweg zijn naar hun bestemming of in hun vrije tijd.

Een zonnebril bedrukken kunt u met een gerust hart doen bij Promokopen. Al jarenlang zijn wij de expert op het gebied van relatiegeschenken en promotieartikelen. Wij bieden een zeer divers assortiment waarin iedereen kan vinden wat hij of zij zoekt. Of het nu gaat om kantoorartikelen, tassen, elektronica, textiel of wellness en beauty: wij leveren en bedrukken het allemaal. Ook op het gebeid van zonnebrillen bedrukken hebt u bij ons een zeer riante keuze. Wij bieden u zonnebrillen in allerlei stijlen en prijsklassen. Van leuke, bijzonder voordelige zonnebrillen tot luxe, premium exemplaren. Ook qua bedrukken hebt u veel opties: tekst of een eenvoudig logo, of een logo in wel vier kleuren.

Een zonnebril bedrukken is altijd een slimme keuze

Wanneer u promotieartikelen weggeeft, wilt u natuurlijk dat deze hun investering zo veel mogelijk terugverdienen. Een zonnebril bedrukken is wat dat betreft een zeer slimme keuze. Het is een accessoire die iedereen wel wil hebben. Een zonnebril is relevant voor al uw doelgroepen, jong en oud. Een zonnebril laten bedrukken is een relatief veilige manier om te investeren in promotiemateriaal. Vrijwel iedereen wordt er blij van om gratis een zonnebril te ontvangen. Een zonnebril is bovendien een handig item om uit te delen: het hoeft niet open te worden gemaakt, neemt weinig ruimte in beslag en kan direct worden gedragen op de betreffende locatie.


U kunt zeer veel verschillende voorwerpen en accessoires laten bedrukken voor promotionele doeleinden, maar de vraag die u uzelf natuurlijk als eerste stelt is: wat wil mijn doelgroep? Bestaat uw doelgroep bijvoorbeeld uit kinderen, dan heeft het weinig zin om aanstekers te laten bedrukken. Richt u zich op een 50+ doelgroep, dan is investeren in het laten bedrukken van kleurpotloden juist weer geen verstandige keuze. Een zonnebril met tekst bedrukken (of met uw logo) is gewoon altijd een goede keuze, want ongeacht uw doelgroep: iedereen draagt wel eens een zonnebril.

Een zonnebril bedrukken per stuk

Bij veel partijen is het niet mogelijk om een zonnebril per stuk te laten bedrukken. Een zonnebril bedrukken per stuk is bij ons wel mogelijk. Wij willen zo veel mogelijk klanten van dienst kunnen zijn. Vaak worden promotieartikelen in groten getale afgenomen, maar wat nu wanneer u op zoek bent naar een enkele bril voor een speciale relatie of een bijzonder iemand? Maakt u zich geen zorgen: dat is bij ons absoluut mogelijk. U betaalt eenmalige set-up kosten en vervolgens betaalt u per exemplaar. Bestelt u één exemplaar? Dan betaalt u de eenmalige set-up kosten, plus de kosten voor een enkele bril.

Een zonnebril bedrukken per 10 stuks

Wilt u een zonnebril bedrukken per 10 stuks? Dan bent u relatief gezien voordeliger uit dan wanneer u een enkele zonnebril bestelt. U betaalt namelijk de set-up kosten en de kosten per exemplaar. Aangezien het grootste gedeelte van de kosten n de set-up kosten gaat zitten, kost elke bril die u extra bestelt relatief weinig geld. Weet u niet zeker of u eenmalig een bril weg wilt geven of dat u dit wellicht vaker wilt doen? Een zonnebril bedrukken per 10 stuks kost u nauwelijks meer, dus waarom zou u niet enkele exemplaren op voorraad houden zodat u deze weg kunt geven wanneer de gelegenheid zich voordoet?

Een zonnebril bedrukken per 50 stuks

Wilt u mensen verrassen met een leuk cadeau, maar gaat het niet om een grote groep of wilt u het wel een beetje exclusief houden? Een zonnebril bedrukken per 50 stuks is perfect geschikt daarvoor. Dit is een mooi aantal om bijvoorbeeld te gebruiken als prijs in een loterij, bingo of wedstrijd. Door 50 stuks te bestellen daalt de kostprijs per bril nog verder.

Een zonnebril bedrukken met logo

Een zonnebril bedrukken met logo is natuurlijk een prachtige manier om op te vallen. Wij bieden u deze mogelijkheid. Uw logo kan op fraaie wijze verwerkt worden in de armpjes van de bril. Dit kan op verschillende manieren worden gedaan.

Welke manier u kiest, is van een aantal zaken afhankelijk: uw wensen, uw logo en uiteraard uw budget. Wij kunnen elk logo in een enkele kleur drukken op uw bril. Dit geeft al een zeer fraai resultaat. Bovendien is het een subtiele manier om uw logo te verwerken in de bril: het zal opvallen zonder al te veel de aandacht te grijpen.

Wilt u juist wél opvallen of wilt u simpelweg uw meerkleurige logo kunnen tonen? Naast een tampondruk in een enkele kleur, kunt u ook kiezen voor een tampondruk in twee kleuren, drie kleuren of vier kleuren. Op deze manier kunnen ook meer geavanceerde logo’s op zeer fraaie wijze op de zonnebril worden aangebracht.

Kan ik een zonnebril bedrukken als particulier?

Kunt u bij ons een zonnebril laten bedrukken als particulier? Jazeker. Niet alleen zakelijke klanten, maar ook particulieren zijn bij ons van harte welkom. Een zonnebril bedrukken kan als particulier al vanaf een enkel exemplaar. Wij bieden u graag deze mogelijkheid omdat u zo kunt zorgen voor een leuk en origineel cadeau.
Weet u niet goed wat u moet schenken aan een jarige, of wat voor cadeau u moet geven voor een andere gelegenheid? Wat dacht u bijvoorbeeld van en bedrukte zonnebril met de naam van de ontvanger? Dit is een zeer persoonlijk en origineel cadeau en in het bijzonder erg leuk voor kinderen. U vindt bij ons altijd een zeer betaalbare zonnebril in een stijl die u wilt en ook het laten bedrukken van de zonnebril doen wij tegen zeer schappelijke prijzen.

Particulieren geven wij dezelfde mogelijkheden als zakelijke klanten. Dit betekent dat u de zonnebril kunt laten bedrukken met een afbeelding (in plaats van een logo) of een zonnebril met tekst kunt laten bedrukken. U hebt hierin de vrije keuze en kunt kiezen uit een enkele kleur, twee kleuren, drie kleuren of vier kleuren.

Laat een zonnebril bedrukken die bij u past

Wij bieden u diverse zonnebrillen in uiteenlopende stijlen aan in ons assortiment. Zo vindt u altijd een zonnebril die bij u of bij uw doelgroep past. Om de prijs hoeft u het niet te laten. Wij bieden u namelijk al een zonnebril vanaf 29 cent per stuk. Dit betekent dat u zeer voordelig uit bent, zeker wanneer u deze in groten getale laat bedrukken.

Laat u een enkele zonnebril bedrukken, dan betaalt u voor een zonnebril met een stukprijs van 29 cent in totaal 61,40 euro. Het grootste gedeelte van de kosten zit in de set-up kosten. Dit zijn eenmalige kosten van 60 euro. Bestelt u van een zonnebril van 29 cent niet een enkel exemplaar, maar 100 stuks, dan betaalt u nog slechts 1,41 euro per bril.

Hoe meer bedrukte zonnebrillen u bestelt, hoe scherper de prijs wordt. Bij een bestelling van 500 stuks, ligt de kostprijs per stuk op slechts 81 cent.
Wij bieden u dus zeer voordelige brillen die u in kleine, maar ook zeer grote aantallen kunt bestellen. Dit is de ideale oplossing om bijvoorbeeld uit te delen op grote evenementen. Wanneer er honderden mensen rondlopen met een zonnebril met uw logo erop, reken dan maar dat u de aandacht zult trekken en uw naamsbekendheid zal stijgen.

Naast zeer voordelige brillen, die er overigens prima uitzien, bieden wij u ook andere soorten in diverse looks. Van kinderbrillen tot sportbrillen, pilotenbrillen en alles daar tussenin. Wilt u echt premium kwaliteit, dan hebben wij premium brillen met een zeer fraai design en van een buitengewoon hoge kwaliteit. Deze brillen vormen meer dan slechts een promotieartikel, maar zullen een echt gewild item zijn.

Onze duurdere brillen van premium kwaliteit zijn niet de brillen die u met tientallen of honderden tegelijk weggeeft. Een zonnebril bedrukken van premium kwaliteit biedt echter weer andere mogelijkheden. Veel van onze klanten gebruiken deze brillen als prijzen in wedstrijden.

Hoe een mooie zonnebril bedrukken uw bedrijf nog meer kan helpen

Wanneer u een zonnebril laat bedrukken, dan ligt de focus natuurlijk al snel op het weggeven van deze brillen. U verspreidt de bril, doet ontvangers daarmee een plezier en profiteert zelf een nog betere zichtbaarheid.

Investeren in een zonnebril bedrukken van zeer hoge kwaliteit heeft echter enkele belangrijke voordelen. Met zeer voordelige zonnebrillen kunt u profiteren van “power in numbers”: uw zonnebrillen zullen in groten getale zichtbaar zijn. Wanneer u duurdere brillen van a-kwaliteit bestelt, doet u dat waarschijnlijk niet met honderden tegelijk. Hoe kan dit dan toch een goed promotiemiddel vormen?

Mooie spullen zorgen nu eenmaal voor begeerte. Iedereen zal een gratis zonnebril willen ontvangen, dus wanneer u zeer veel zonnebrillen verspreidt, zult u in elk geval gedurende een korte periode kunnen profiteren van een piek in uw zichtbaarheid. Echter, wanneer u enkele zeer hoogwaardige zonnebrillen weggeeft, zullen mensen écht zo’n exemplaar willen bemachtigen.

Wij bedrukken veel hoogwaardige zonnebrillen voor klanten die deze brillen willen gebruiken in een “give away”. Omdat u een zeer mooi cadeau (in de vorm van een prijs) in de aanbieding heeft, zullen mensen moeite willen doen om zo’n bril te bemachtigen. Denk aan zaken als het achterlaten van contactinformatie, het delen van een bericht of een andere voor u waardevolle actie.

Op deze manier kan investeren in een premium zonnebril bedrukken zich toch nog uitbetalen. U betaalt misschien wat meer, maar u krijgt er in potentie ook zeer veel voor terug. Welke bril u ook bij ons bestelt: u kunt altijd rekenen op een scherpe prijs en een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. En voor alle brillen geldt: hoe meer u bestelt, hoe lager de prijs per stuk wordt.

Wilt u een zonnebril bedrukken en met spoed ontvangen? Wij leveren altijd in zeer korte tijd

Wij hebben letterlijk duizenden zonnebrillen op voorraad van vrijwel elk type. Dit betekent dat wij uw bestelling snel kunnen verwerken. Is er spoed benodigd, dan vormt dit meestal geen probleem. Omdat wij zeer grote voorraden hanteren en alles in eigen huis doen, kunnen wij snel schakelen. Vrijwel direct na het doen van uw bestelling gaan wij aan de slag om uw zonnebrillen te bedrukken en snel te leveren.

Uw zonnebrillen worden verzonden per pakketdienst en bezorgd op het door u opgegeven adres. Bent u voor het eerst klant van Promokopen, dan betaalt u vooruit. Bent u een zakelijke klant en hebt u al eerder bij ons besteld, dan bieden wij u de mogelijkheid om op rekening te bestellen.

Hebt u bijzondere wensen met betrekking tot een zonnebril bedrukken?

Met onze zeer uitgebreide diensten kunnen wij iedereen die een zonnebril wil laten bedrukken verder helpen. Wij zijn echter ook een expert in custom made artikelen. Zo kunt u als zakelijke klant ook bij ons terecht voor het maken van artikelen voor bijvoorbeeld loyalty programma’s. Neemt u zeer regelmatig af (en in grotere hoeveelheden), dan kunnen wij altijd met u afspraken op maat maken.

Het kan zo zijn dat u specifieke wensen of eisen hebt en de artikelen in ons assortiment daar niet direct aan voldoen. U kunt ons altijd bellen of mailen om de mogelijkheden te bespreken. Een zonnebril bedrukken kan ook op maat. Wij beschikken over de kennis en de middelen om dit voor u te verzorgen. Bent u op zoek naar een specifiek product en hebt u speciale eisen op het gebied van vormgeving of bedrukken? Laat het ons weten en wij vertellen u wat wij voor u kunnen betekenen.

Bel of mail ons voor vragen over een zonnebril bedrukken

Hebt u vragen over een zonnebril bedrukken? Of u nu een particuliere of zakelijke klant bent; u kunt ons altijd bellen op nummer 073-6448039 of mailen op info@promokopen.nl. Op onze website vindt u tevens een live chat waar u terecht kunt met vragen over uw bestelling.

  Artikelen 1 tot 12 van 189

  Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

 • Sport zonnebril
   

  Sport zonnebril

  vanaf € 6,01
  zonder bewerking
 • Arena zonnebril
   

  Arena zonnebril

  vanaf € 1,11
  zonder bewerking
 • Blackburn zonnebril
   

  Blackburn zonnebril

  vanaf € 21,70
  zonder bewerking
 • Maverick zonnebril
   

  Maverick zonnebril

  vanaf € 4,06
  zonder bewerking
 • Newtown zonnebril
   

  Newtown zonnebril

  vanaf € 25,64
  zonder bewerking
 • Sturdy zonnebril

  Sturdy zonnebril

  vanaf € 1,99
  zonder bewerking
 • Sun Ray opvouwbare zonnebril

  Sun Ray opvouwbare zonnebril

  vanaf € 1,31
  zonder bewerking
 • Sun Ray zonnebril

  Sun Ray zonnebril

  vanaf € 0,73
  zonder bewerking
 • Tropics zonnebrilkoord

  Tropics zonnebrilkoord

  vanaf € 0,50
  zonder bewerking
 • California exclusief ontworpen zonnebril

  California exclusief ontworpen zonnebril

  vanaf € 4,24
  zonder bewerking
 • Baja zonnebril

  Baja zonnebril

  vanaf € 4,59
  zonder bewerking
 • Sun Ray zonnebril met kristallen montuur

  Sun Ray zonnebril met kristallen montuur

  vanaf € 1,61
  zonder bewerking
 • Artikelen 1 tot 12 van 189

  Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Back to top