Vragen? Bel ons:

073 - 644 80 39

 

Snelle levering !  -  Uitstekende service !

 

 

Zakmessen

Geef uw relaties een uniek cadeau en laat een zakmes bedrukken met uw logo, slogan of pakkende boodschap. Een zakmes heeft een zeer hoge bewaar waarde en is daarbij ook nog eens een gebruiksproduct. Dit betekent dat uw relaties keer op keer met uw promotionele uiting op het zakmes geconfronteerd worden wanneer zij deze gebruiken. Hierdoor maakt u in uw promotie gebruik van de kracht van herhaling. Een goede manier om uw doelgroep steeds weer te herinneren aan uw bedrijf.

Diverse soorten zakmessen bedrukken

Wij beschikken over een groot assortiment aan zakmessen die u door ons professioneel kunt laten bedrukken. Dus of u nu een eenvoudig zakmes als relatiegeschenk wilt inzetten of een zakmes met vele opties. Wij hebben het zakmes van uw keuze in ons assortiment. Mocht dit onverhoopt niet het geval zijn, dan kunt u door ons ook een custom made zakmes laten ontwikkelen. Zo zorgen wij ervoor dat u bij ons altijd het zakmes kunt laten bedrukken dat exact voor doet aan uw wensen.

Laat een zakmes graveren

Bij Promokopen.nl kunt u niet alleen een zakmes laten bedrukken, u kunt door ons ook een zakmes laten graveren. Hiermee branden wij uw bedrijfslogo of een pakkende tekst in het zakmes. Dit geeft niet alleen een mooi effect op het zakmes, het is ook nog eens een zeer duurzame manier van bedrukken. Zo geeft u uw een zakmes als relatiegeschenk, waarbij de bedrukking jarenlang puntgaaf blijft omdat het letterlijk in het metaal is gebrand.

Kwalitatieve hoogwaardige zakmessen

Wanneer u een zakmes als relatiegeschenk cadeau doet, wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat de kwaliteit in orde is. Bij Promokopen.nl nemen wij daarom alleen duurzame zakmessen op in ons assortiment. Voldoet een zakmes niet aan onze kwaliteitseisen, dan nemen wij het simpelweg niet op in onze voorraad. Naast een hoge kwaliteit van de zakmessen in ons assortiment, is ook ons drukwerk van hoge kwaliteit. Wij kunnen gebruik maken van tien verschillende druktechnieken, zo kunnen wij ongeacht het materiaal van het mes altijd een perfecte en duurzame bedrukking verzorgen.

Verpakking van uw zakmes

Als u een zakmes schenkt aan uw relaties, dan is een mooie verpakking vaak ook gewenst. Promokopen.nl kan u ook hierin verder helpen. Wij ontwikkelen samen met u de verpakking die het beste past bij uw zakmes. Zo wordt uw zakmes een écht relatiegeschenk doordat het ook nog eens in een mooie verpakking komt.

Snelle levering

Heeft u snel bedrukte zakmessen nodig met daarop uw logo, slogan of een pakkende boodschap? Geen probleem. Promokopen.nl heeft het hele proces vanaf het bedrukken van het zakmes tot aan de levering in eigen beheer. Wij werken dus niet met externe partijen die de levering van uw bestelling kan vertragen. Hierdoor kunnen wij uw bedrukte zakmessen snel leveren, zodat u het zakmes op tijd kan geven als relatiegeschenk.

Bedrukte zakmessen online bestellen

Bent u er helemaal in uit en weet u zeker dat u een zakmes wilt inzetten als relatiegeschenk. Bestel dan vandaag nog online uw bedrukte zakmessen. Op onze website kunt u in een aantal eenvoudige stappen uw bestelling plaatsen. Allereerst zoekt u via de zoekfunctie op het woord 'zakmes'. Hierdoor verschijnt er een overzicht van alle zakmessen in ons assortiment. Bekijk het overzicht op uw gemak en maak de keuze voor het zakmes dat het beste past bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u specificeren hoeveel zakmessen u wilt bestellen en welke bewerkingstechniek u wilt dat we gebruiken voor de bedrukking. Op onze website ziet u direct een overzicht van de totale kosten van de bestelling. Hierna kunt u ervoor kiezen om online uw bestelling definitief te maken, zodat u zeker weet dat u het zakmes van uw keuze cadeau kunt doen als relatiegeschenk. Wacht dus niet langer en plaats vandaag nog uw online bestelling voor de zakmessen van uw keuze.

  Artikelen 1 tot 12 van 95

  Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

 • FORREST
   

  FORREST

  vanaf € 3,04
  zonder bewerking
 • MCGREGOR
   

  MCGREGOR

  vanaf € 2,02
  zonder bewerking
 • HIGHCUT

  HIGHCUT

  vanaf € 0,45
  zonder bewerking
 • ALOQUIN

  ALOQUIN

  vanaf € 8,06
  zonder bewerking
 • MC PRACTIC

  MC PRACTIC

  vanaf € 2,59
  zonder bewerking
 • Swiss Peak A5 flexibele softcover-notitieboek, zwart
   

  Swiss Peak A5 flexibele softcover-notitieboek, zwart

  vanaf € 3,56
  zonder bewerking
 • Swiss Peak luxe 3 in 1 kabel, zwart
   

  Swiss Peak luxe 3 in 1 kabel, zwart

  vanaf € 6,08
  zonder bewerking
 • Swiss Peak convertible reisrugtas PVC-vrij, zwart
   

  Swiss Peak convertible reisrugtas PVC-vrij, zwart

  vanaf € 53,96
  zonder bewerking
 • Swiss Peak TWS oordoppen, zwart
   

  Swiss Peak TWS oordoppen, zwart

  vanaf € 26,96
  zonder bewerking
 • Swiss Peak RPET Voyager USB & RFID 15.6laptop rugtas, zwart"
   

  Swiss Peak RPET Voyager USB & RFID 15.6laptop rugtas, zwart"

  vanaf € 43,11
  zonder bewerking
 • Jackknife Prestige"
   

  Jackknife Prestige"

  vanaf € 5,40
  zonder bewerking
 • Metal lock knife, silver, largeMetallic"
   

  Metal lock knife, silver, largeMetallic"

  vanaf € 1,30
  zonder bewerking
 • Artikelen 1 tot 12 van 95

  Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Back to top