Vragen? Bel ons:

073 - 644 80 39

 

Snelle levering !  -  Uitstekende service !

 

 

Over Promokopen

Promokopen is de leverancier voor relatie- en promotieartikelen. Promokopen.nl is een leverancier van relatiegeschenken, gadgets, bedrijfs- en promotionele kleding, promotionele artikelen, premiums, reclameartikelen, kerstpakketten, eindejaarsgeschenken, promotionele diensten, fulfilment, voorraadbeheer, cadeauconcepten, spaaracties, corporate programma's (ook online) en loyalty programma’s. Promokopen.nl is ook een expert in custom made artikelen. Kunt u niet vinden wat u zoekt neem dan direct contact op, we kunnen u zeker verder helpen.

Een relatiegeschenk van Promokopen.nl

Bij deze willen wij van de gelegenheid gebruik maken om u informatie te verschaffen over de producten van Promokopen.nl. Bij ons is het uiteraard mogelijk uw bedrijfslogo, slogan, afbeelding of andere tekst te drukken op het relatiegeschenk. Daarnaast is bestellen erg gemakkelijk en kunt u voorafgaande aan de bestelling al online de prijs berekenen!

4 korte tips bij kiezen relatiegeschenken

Het beste relatiegeschenk kan ervoor zorgen dat uw bedrijf zijn marketing, communicatie of PR doelen weet te bereiken. Maar waar moet u op letten als u relatiegeschenken wilt aanschaffen? Wij zetten de 4 tips voor u op een rijtje:

1. Past het relatiegeschenk bij mijn doel?
Met doel bedoelen wij: naamsbekendheid vergroten, contacten aanhalen, de verkoop vergroten. Zorg dat u hierbij een gepast relatiegeschenk vindt.

2. Past het geschenk bij mijn doelgroep?
Denk aan uw doelgroep en welk geschenk daarbij past. Zit uw doelgroep veel achter een bureau? Hoe oud is uw doelgroep? Welke functie hebben ze? 

3. Past het geschenk bij uzelf?
Onderzoek wijst erop dat consumenten het erg belangrijk vinden dat een geschenk past bij het merk dat het geschenk aanbiedt. Er is dan sprake van een ‘eerlijk relatiegeschenk’.

4. Springen de relatiegeschenken er voldoende uit?
Probeer een origineel relatiegeschenk te bedenken. Het gaat niet alleen om uw logo, een creatieve boodschap kan ook heel goed werken. 

Dit zijn de 4 belangrijkste punten. Natuurlijk zijn er veel meer punten waar u aan moet denken bij het kiezen van een geschikt relatiegeschenk. Het is belangrijk dat u altijd een doel voor u zelf stelt. Het is een feit dat elke klant het leuk vindt als u hem of haar een relatiegeschenk stuurt. Daar moet dus niet de totale focus liggen. Wat kan een relatiegeschenk voor uw bedrijf betekenen?

 

Promokopen relatiegeschenken

Promokopen
Krommenhoek 13
5236 BE 's-Hertogenbosch
Nederland

Telefoonnummer: 073 - 644 80 39
Website: www.promokopen.nl
E-Mail: infonospamplease@nospampleasepromokopen.nl

Directeur: Frank Quaadvliet
KvK nummer: 59240547

BTW nummer: NL001739363B54

Bank informatie

Rekeninghouder: Promokopen
Bank naam: ABN AMRO
SWIFT: ABNANL2A
IBAN: NL17ABNA0526734698

U kunt ons op werkdagen bereiken via ons telefoonnummer: 073 - 644 80 39  of stuur ons een email naar infonospamplease@nospampleasepromokopen.nl. Ook kunt u via ons contact formulier helemaal rechtsonderaan de website een bericht toezenden.

Back to top