Vragen? Bel ons:

073 - 644 80 39

 

Snelle levering !  -  Uitstekende service !

 

 

Lanyards-Keycords

Bent u op zoek naar een keycord die bedrukt is met uw slogan, logo of reclameboodschap. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Promokopen.nl is uw betrouwbare partner in de aanschaf, het bedrukken en verpakken van al uw promotiemateriaal. Door onze jarenlange ervaring, korte lijnen en doordat we gebruik maken van diverse druktechnieken, zijn wij in staat om een keycord voor u te bedrukken exact zoals u dat wilt.

Partner voor al uw promotiematerialen

Promokopen.nl is de specialist in promotiematerialen en relatiegeschenken. Bij ons kunt u dan ook niet alleen terecht voor het bedrukken van een keycord, maar bij ons kunt u bijvoorbeeld ook terecht wanneer u aanstekers wilt laten bedrukken. Al het promotiemateriaal dat u bij ons kunt laten bedrukken is verkrijgbaar in een ruim en divers aanbod. Zo hebben we bijvoorbeeld een aansteker met opener die u kunt laten bedrukken in ons assortiment. Daarnaast bieden we veel mogelijkheden in wat u op het promotiemateriaal kunt laten bedrukken. Wat dacht u er bijvoorbeeld van om een aansteker met een foto te laten bedrukken. Bij promokopen.nl heeft u dus een oneindige mogelijkheid aan promotiematerialen die u kunt voorzien van uniek drukwerk.

Keycord bedrukken met naam

Bij Promokopen.nl kunt u alles wat u maar wilt op een keycord laten drukken. Zo kunt u onder andere de naam van uw bedrijf op keycords laten drukken, maar u kunt bijvoorbeeld ook de naam van een specifiek congres of een ander event dat u  organiseert op een keycord laten bedrukken. De mogelijkheden zijn oneindig wanneer het gaat om het bedrukken van keycords. Het is zelfs mogelijk om uw bedrijfslogo op een keycord door ons te laten borduren. Met deze techniek wordt uw logo op de keycord genaaid. Het maakt dus niet uit hoe u uw keycords wilt laten bedrukken of wat u graag op de keycord wilt zetten, wij voorzien u in de keycords die exact voldoen aan uw wensen. 

Bedrukte keycords in kleine oplage bestellen

Het maakt bij Promokopen.nl niet uit of u nu veel of weinig keycords wilt laten bedrukken. Bij ons bestelt u bedrukte keycords in de oplage die u wenst. Dus of u nu 10 stuks bedrukte keycords wilt hebben of 1000 stuks, bij ons bestelt u exact wat u nodig heeft. Wij begrijpen immers dat u soms bedrukte materialen nodig heeft in een klein aantal. Om onze klanten optimaal te kunnen bedienen bieden we daarom ook het bedrukken van keycords in een kleine oplage aan.

Keycords goedkoop laten bedrukken

Bent u op zoek naar een partij die goedkoop keycords kan bedrukken. Zoek dan niet verder. Wij staan bekend vanwege onze concurrerende prijzen. Alle promotiematerialen die u bij ons bestelt zijn dan ook zeer voordelig. Dit komt doordat u bij ons de keycords van uw keuze bestelt én dat wij ook de bedrukking van uw keycords verzorgen. Bij ons is het hele proces van het bedrukken van keycords dus in eigen beheer. Er is daarmee geen tussenkomst van externe partijen die weer een extra marge op het totaalbedrag veroorzaken. Bij Promokopen.nl werkt u met één partij, waardoor u altijd voordelig uit bent. Daarmee zijn wij de partij waarbij u uw keycords goedkoop kunt laten bedrukken.

Keycords in verschillende vormen en maten

Promokopen.nl beschikt over een zeer groot assortiment aan keycords. Het maakt dus niet uit of u op zoek bent naar dunne of dikke keycords, keycords met een specifiek bevestigingssysteem of een specifieke kleur. Wij bieden een ruim assortiment waarin u meer dan 100 verschillende keycords vindt, daarmee bieden wij ongetwijfeld ook de keycord waar u naar op zoek bent.

Kwalitatieve keycords met bedrukking

Wanneer u keycords laat bedrukken, is kwaliteit natuurlijk van groot belang. Hoewel u de keycords misschien op een specifiek moment verspreid, is het doel van een keycord als promotiemateriaal natuurlijk dat uw doelgroep de keycord blijft gebruiken. Als de keycord dan van slechte kwaliteit is, dan zal dat uw bedrijfsnaam niet ten goede komen. Buiten dat men de keycord niet meer zal gebruiken wanneer deze stuk gaat, loopt u ook het risico dat men de slechte kwaliteit van de keycord linkt aan uw bedrijf. Op deze manier heeft de keycord een negatief effect. Het is dan ook exact om deze reden dat wij het belangrijk vinden dat u er van op aan kunt dat u bij ons kwalitatieve keycords bestelt. Daarom vindt u in ons assortiment alleen duurzame producten waar uw doelgroep nog jarenlang gebruik van kan maken. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat zij dus regelmatig geconfronteerd zullen worden met de bedrukking op de keycord.

Bedrukte keycord voor naamkaartjes

Keycords zijn perfect geschikt voor het dragen van naamkaartjes tijdens congressen en beurzen. Zo dragen uw bezoekers duidelijk zichtbaar hun naam en eventueel een overzicht van de sessies die ze geboekt hebben. Daarnaast heeft een keycord natuurlijk een grote bewaar waarde, aangezien het handig is voor uw doelgroep om de keycord later te gebruiken om bijvoorbeeld sleutels aan te bevestigen. Deze bewaar waarde maakt dat men zelfs na afloop van een event nog dagelijks geconfronteerd wordt met de boodschap op de bedrukte keycord. En waar herhaling een krachtig marketingmiddel is, vergroot dit de effectiviteit van de inzet van keycords als promotiemateriaal. 

Het ontwerp voor de bedrukking van uw keycord

Wilt u uw bedrijfsnaam, logo of een pakkende boodschap laten bedrukken op uw keycords? Dit is natuurlijk een belangrijke vraag nadat u besloten heeft gebruik te maken van keycords als promotiemateriaal. Het bedrukken van een keycord met uw logo, kan heel effectief zijn als uw logo al herkenningswaarde heeft. Is dit niet het geval, dan kan uw bedrijfsslogan of een pakkende boodschap een slimmere keuze zijn. Wij begrijpen dat het soms lastig is om te beslissen wat u op u wilt laten bedrukken. Daarom staat ons ervaren en professionele team graag voor u klaar om u hiermee verder te helpen. Samen met u komen wij zo tot het perfecte ontwerp voor de bedrukking van uw keycords.

Snelle levering van bedrukte keycords

Eén van de vele kwaliteiten van Promokopen.nl is dat wij zeer snel kunnen leveren. Dit komt doordat wij binnen onze organisatie zeer korte lijnen hebben. Daarnaast hebben we het hele proces van het bestellen, bedrukken en leveren van uw keycords in eigen beheer. Wij hebben daardoor zelf alle invloed op de snelheid van het hele proces. Door onze jarenlange ervaring, weten wij exact hoe snel we uw bestelling kunnen drukken en leveren, zo kunnen wij van tevoren bij u aangeven wanneer u uw bedrukte keycords zal ontvangen. Op deze manier kunt u er altijd op vertrouwen dat u uw keycords binnen heeft wanneer u ze nodig heeft.

De specialist in promotieartikelen

Promokopen.nl is uw specialist wanneer het gaat om promotieartikelen. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan diverse promotiematerialen die u kunt laten bedrukken. Dus of u nu een keycord wilt laten bedrukken of op zoek bent naar een partij die de bedrukking op t-shirts voor u kan verzorgen. U bedenkt het en wij drukken het. Zelfs wanneer u een promotieartikel speciaal voor uw bedrijf wilt laten ontwikkelen zijn wij de juiste partner. Wij zijn namelijk ook gespecialiseerd in custom made promotiematerialen. Dat is dan ook de reden dat u al uw promotiematerialen bij Promokopen.nl bestelt.

Goede en persoonlijke service

Onze klanten staan voor ons voorop. Daarom kunt u altijd op ons rekenen. Of u nu hulp nodig heeft bij het maken van een juiste keuze in het promotiemateriaal dat u wilt gebruiken, professionele begeleiding zoekt voor het finetunen van het te bedrukken ontwerp of wanneer u vragen heeft. Onze medewerkers helpen u graag verder, zodat we samen met u tot het juiste eindproduct komen en u voor de volle 100% tevreden bent.

Bestel gemakkelijk uw bedrukte keycords online

Via onze website kunt u gemakkelijk de bestelling voor uw bedrukte keycords plaatsen in een paar eenvoudige stappen. U zoekt eerst de keycord van uw keuze uit in ons uitgebreide assortiment. Wanneer u uw keuze heeft gemaakt, kunt u aangeven in welke kleur u de keycord graag wilt hebben, hoeveel u er wilt hebben en hoeveel kleuren de bedrukking van de keycord moet hebben. Nadat u dit heeft ingevoerd, krijgt u direct een overzicht van totaalkosten van uw bestelling. Zo kunt u alles op uw gemak nog even nalopen, voordat u uw daadwerkelijke bestelling online plaatst. Mocht u er onverhoopt niet helemaal uitkomen met ons online systeem, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder, zodat u de bedrukte keycords bestelt waar u echt helemaal tevreden mee bent. Wacht dus niet langer en ga direct aan de slag.

Back to top