Vragen? Bel ons:

073 - 644 80 39

 

Snelle levering !  -  Uitstekende service !

 

 

Lippenbalsems

Lippenbalsem bedrukken

Wat is uw doel wanneer u promotieartikelen koopt of relatiegeschenken aanschaft? U wilt mensen verblijden met een leuk of ludiek geschenk, maar u wilt – zeker wanneer u producten laat bedrukken – natuurlijk ook op de juiste manier opvallen. U wilt zichtbaar zijn op een manier die uw naam en reputatie versterkt. Met andere woorden: u bent op zoek naar een ludiek geschenk of give away. Wat dacht u van lippenbalsem bedrukken?

Lippenbalsem bedrukken: een perfecte promotie

Lippenbalsem bedrukken kan een perfecte manier van promotie zijn. U kunt lippenbalsem bedrukken in grote hoeveelheden en het is een item dat eenvoudig kan worden weggegeven. Bovendien zullen mensen dit absoluut kunnen waarderen. Denkt u maar eens aan het weggeven van bedrukte lippenbalsem op een festival of op een (beauty) beurs. Het is een zeer relevant cadeau waar mensen graag gebruik van maken. Anders dan zeer veel andere items, doet men behoorlijk lang met lippenbalsem. De balsem verdwijnt in de tas en wordt op verschillende momenten en in verschillende omgevingen weer gebruikt. Tegen een geringe investering bent u dus zeer goed zichtbaar.

Lippenbalsem bedrukken tegen zeer scherpe prijzen

Promokopen kan u van dienst zijn met lippenbalsem bedrukken tegen zeer scherpe prijzen. De balsem koopt u bij ons al vanaf iets meer dan 20 cent per stuk. Dankzij onze eigen voorraad kunnen wij indien gewenst in zeer grote aantallen leveren. Dat geldt voor alle artikelen die wij kunnen bedrukken, zoals toilettassen, USB-sticks of t-shirts. U hebt een ruime keuze uit verschillende soorten sticks en doosjes die prima mogelijkheden bieden tot bedrukking. Wij kunnen lippenbalsem bedrukken middels beproefde zeefdruk techniek die voor een fraai resultaat zorgt. U kunt zelf kiezen uit de kleur lippenbalsem en in veel gevallen ook uit de kleur(en) van de bedrukking. Zo creëert u eenvoudig de uitstraling die u wenst. Wij doen alles in eigen huis en kunnen uw bestelling dus zeer snel verwerken en leveren.

Back to top