Vragen? Bel ons:

073 - 644 80 39

 

Snelle levering !  -  Uitstekende service !

 

 

Koeltassen

Wat is nu een fraaie manier om extra op te vallen met uw logo of slogan? Laat een koeltas bedrukken. Een koeltas bedrukken is een ludieke manier om de zichtbaarheid van uw bedrijf te vergroten.

Er zijn natuurlijk zeer veel manieren om uw bedrijf extra op te laten vallen. Bij ons hebt u zeer uitgebreide mogelijkheden om accessoires te laten bedrukken. Iedereen kent natuurlijk populaire voorbeelden zoals pennen bedrukken, petjes bedrukken of een strandbal van uw logo voorzien. Soms gaat het om ludieke voorwerpen, dan weer om zeer nuttige accessoires of hulptools. Een koeltas bedrukken betekent eigenlijk een zeer interessante middenweg bewandelen.

Waarom een koeltas bedrukken zo interessant kan zijn

Een koeltas bedrukken kan zeer interessant voor u zijn. Met een fraai bedrukte koeltas bent u namelijk gegarandeerd van extra aandacht. Een koeltas is namelijk een voorwerp waar bijna iedereen wel behoefte aan heeft. Het is een voorbeeld van iets waarvan mensen niet weten hoe handig dit is, totdat zij er zelf een hebben.

Wanneer u eenmaal in het bezit bent van een koeltas, zult u talloze momenten herkennen waarop deze van pas kan komen. Een tripje met de familie, een uitje naar het strand, een vakantie, fietstocht of zelfs iets eenvoudigs als een borrel in de tuin. Een koeltas is iets dat zeer lang mee kan gaan en vaak gebruikt wordt op momenten waar (veel) mensen bij betrokken zijn. Elke keer dat uw bedrukte koeltas wordt gebruikt, is weer en nieuwe mogelijkheid om potentiële nieuwe klanten te bereiken.

Wilt u een koeltas bedrukken? Wij bieden een riante keuze

Wilt u een koeltas bedrukken, dan hebt u bij ons zeer veel keuze uit verschillende soorten en modellen. Er is niet alleen altijd een koeltas die past bij uw smaak of doelgroep, maar ook een exemplaar dat bij uw budget past.

U gelooft het wellicht niet, maar wij verkopen al koeltassen vanaf slechts iets meer dan een euro per stuk. Laat u deze bedrukken met een zeer fraaie zeefdruk, dan kunt u deze tassen al bestellen vanaf 100 stuks. Inclusief eenmalige set-up kosten en de bedrukking, kost een volledig bedrukte koeltas u nog geen 3 euro per stuk. Dat is een prachtige manier om promotie te maken.

Met een eenvoudige, functionele koeltas zijn mensen al snel blij. Wilt u echt voor een mooi geschenk zorgen, dan vindt u bij ons ook luxe koeltassen die u kunt laten bedrukken. Denk bijvoorbeeld aan een luxe, uitstekend geïsoleerde, stevige en mooi vormgegeven koeltas met ruimte voor meerdere drankjes en/of hapjes die mensen mee kunnen nemen en heerlijk koel kunnen houden.  Vreest u voor de kosten van een dergelijke tas? Dat hoeft niet. Een luxe koeltas bedrukken kan al vanaf slechts 25 stuks.

Een koeltas bedrukken en snel ontvangen dankzij eigen voorraad

Wij hebben van al onze koeltassen te allen tijde een riante voorraad. Daarom kunnen wij snel schakelen wanneer u en koeltas wil bedrukken. Vrijwel direct na uw bestellen kunnen wij voor u aan de slag gaan en uw tassen snel leveren via pakketpost.

Omdat wij altijd een grote voorraad hebben, kunt u bij ons ook eerst een sample bestellen tegen scherpe kosten. Op die manier weet u hoe het eindresultaat zal zijn. Iedereen kan bij ons een koeltas bedrukken, of u nu een zakelijke klant of particuliere klant bent. Voor zakelijke klanten die al eerder hebben besteld, kunnen wij zelfs bestellingen op rekening hanteren.

Hebt u nog vragen over koeltassen bedrukken of wilt u de mogelijkheden tot maatwerk bespreken? Neem contact met ons op via de mail, telefoon of live chat functie op de website en wij helpen u zo spoedig mogelijk verder.

  Artikelen 1 tot 12 van 257

  Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

 • Table-top koeltas voor 50 blikjes
   

  Table-top koeltas voor 50 blikjes

  vanaf € 35,81
  zonder bewerking
 • Bergen koeltas
   

  Bergen koeltas

  vanaf € 13,34
  zonder bewerking
 • Dox 3 delige barbequeset met koeltas
   

  Dox 3 delige barbequeset met koeltas

  vanaf € 22,09
  zonder bewerking
 • Deluxe reis koeltas, blauw

  Deluxe reis koeltas, blauw

  vanaf € 8,96
  zonder bewerking
 • Basic koeltas, blauw

  Basic koeltas, blauw

  vanaf € 4,46
  zonder bewerking
 • Levy koeltas

  Levy koeltas

  vanaf € 5,23
  zonder bewerking
 • Stockholm opvouwbare koeltas

  Stockholm opvouwbare koeltas

  vanaf € 8,51
  zonder bewerking
 • Easy-access koeltas voor 24 blikjes

  Easy-access koeltas voor 24 blikjes

  vanaf € 18,39
  zonder bewerking
 • Trias koeltas met 2 vakken

  Trias koeltas met 2 vakken

  vanaf € 7,46
  zonder bewerking
 • Beach-side luxe koeltas

  Beach-side luxe koeltas

  vanaf € 11,50
  zonder bewerking
 • Helsinki koeltas

  Helsinki koeltas

  vanaf € 12,78
  zonder bewerking
 • Lighthouse non woven koeltas

  Lighthouse non woven koeltas

  vanaf € 2,95
  zonder bewerking
 • Artikelen 1 tot 12 van 257

  Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Back to top