Vragen? Bel ons:

073 - 644 80 39

 

Snelle levering !  -  Uitstekende service !

 

 

Schoudertassen

Schoudertas bedrukken met logo, slogan of tekst

Wat u op uw schoudertas laat bedrukken is van groot belang. Want u wilt natuurlijk dat de reclame uiting op de tas zo effectief mogelijk is. Wanneer uw bedrijfslogo een bekend symbool is bij uw doelgroep, dan is het voldoende om een schoudertas te laten bedrukken met alleen uw logo. Is dit echter niet het geval, dan is het aan te raden om naast uw logo ook uw slogan of een pakkende tekst op de schoudertas te laten bedrukken. Bij Promokopen.nl kunt u overigens tassen laten bedrukken met een door u aangeleverd ontwerp, maar u kunt ook onze expertise inschakelen om tot het perfecte drukwerk design te komen.

Verschillende soorten tassen bedrukken

U kunt verschillende soorten tassen door ons laten bedrukken. Zo vindt u in ons assortiment niet alleen diverse soorten en maten schoudertassen die u kunt laten voorzien van een bedrukking, maar het is bijvoorbeeld ook mogelijk om een winkeltas te laten bedrukken met uw logo. Ook wanneer het gaat om het bedrukken van een winkeltas bieden wij een zeer grote diversiteit aan tassen. Het maakt dus niet uit wat voor model winkeltas u wilt laten bedrukken, Promokopen.nl kan u ongetwijfeld verder helpen.

Hoge kwaliteit schoudertas bedrukken

Wanneer u een schoudertas laat bedrukken door Promokopen.nl, bent u altijd verzekerd van topkwaliteit. In ons assortiment nemen wij namelijk alleen maar producten op die duurzaam zijn. Hierdoor leveren wij uitsluitend promotiematerialen met een lange levensduur. Daarnaast maken wij ook gebruik van verschillende druktechnieken, zo kunnen wij afhankelijk van het te bedrukken materiaal altijd kiezen voor de drukmethode die het beste resultaat geeft. Wanneer u dus een schoudertas laat bedrukken door Promokopen.nl weet u zeker dat u uw relaties voorziet van een hoogwaardig product.

Goedkoop een schoudertas laten bedrukken

Bij Promokopen.nl bent u niet alleen verzekerd van een hoge kwaliteit, maar ook nog eens van een zeer scherpe prijs. Wij kunnen onze promotiematerialen en relatiegeschenken tegen zeer concurrerende tarieven aanbieden doordat wij het hele drukwerkproces zelf in beheer hebben. Dit betekent dat er bij ons geen sprake is van de tussenkomst van derde partijen die een marge veroorzaken op de totaalprijs. Hierdoor bestelt u al uw bedrukte promotiematerialen bij ons voor een zeer scherp tarief.

Online offerte om schoudertas te bedrukken

Wilt u ook een kwalitatieve schoudertas laten bedrukken met uw logo, slogan of een pakkende tekst? Bekijk dan direct online ons assortiment aan schoudertassen. Wanneer u de schoudertas heeft gevonden die u graag wilt laten voorzien van uw reclame uiting, dan kunt u eenvoudig op de afbeelding van de betreffende tas klikken. U ziet dan direct een overzicht van de tas en de verschillende mogelijkheden met betrekking tot de bedrukking. Vanuit hier kunt u wanneer gewenst meteen online een offerte aanvragen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om de diverse mogelijkheden en bijbehorende tarieven te bespreken. Wanneer u helemaal tevreden bent met de offerte, dan kunt u de bestelling daarbij meteen definitief maken en bent u ervan verzekerd dat u snel de schoudertassen binnen heeft die volledig aan uw wensen voldoen.

  Artikelen 1 tot 12 van 294

  Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

 • Tassen Houder TAKER

  Tassen Houder TAKER

  vanaf € 0,07
  zonder bewerking
 • PE BAG, plastic tas

  PE BAG, plastic tas

  vanaf € 0,28
  zonder bewerking
 • Schoudertas non-woven
   

  Schoudertas non-woven

  vanaf € 0,39
  zonder bewerking
 • Schoudertas non-woven
   

  Schoudertas non-woven

  vanaf € 0,39
  zonder bewerking
 • Schoudertas non-woven

  Schoudertas non-woven

  vanaf € 0,39
  zonder bewerking
 • Schoudertas non-woven

  Schoudertas non-woven

  vanaf € 0,39
  zonder bewerking
 • Schoudertas CROSS

  Schoudertas CROSS

  vanaf € 0,43
  zonder bewerking
 • Non- woven draagtasje

  Non- woven draagtasje

  vanaf € 0,50
  zonder bewerking
 • Non-woven shoulder bag Mall", yellow"
   

  Non-woven shoulder bag Mall", yellow"

  vanaf € 0,55
  zonder bewerking
 • Non-woven shoulder bag Mall", blue"
   

  Non-woven shoulder bag Mall", blue"

  vanaf € 0,55
  zonder bewerking
 • Non-woven shoulder bag Mall", black"
   

  Non-woven shoulder bag Mall", black"

  vanaf € 0,55
  zonder bewerking
 • Non-woven shoulder bag Mall", red"
   

  Non-woven shoulder bag Mall", red"

  vanaf € 0,55
  zonder bewerking
 • Artikelen 1 tot 12 van 294

  Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Back to top