Vragen? Bel ons:

073 - 644 80 39

 

Snelle levering !  -  Uitstekende service !

 

 

Winkeltassen

Wanneer u een winkeltas laat bedrukken met daarop bijvoorbeeld uw logo en/of slogan, kan dit een zeer effectieve marketingtool zijn. U geeft de tas immers mee aan uw klanten of relaties en zij zullen deze vervolgens meerdere malen gebruiken. Op deze manier kunt u uw reclameboodschap snel onder een groot publiek verspreiden, tegen relatief lage kosten. Echter, is het hierbij wel van belang dat de winkeltas en de bedrukking van goede kwaliteit zijn. U wilt immers dat uw doelgroep uw bedrijf associeert met goede kwaliteit. Promokopen.nl is de professionele partij die voor u kwalitatieve winkeltassen kan bedrukken, waarbij u kwaliteit terug ziet in zowel de tas zelf alsook de bedrukking.

Uw ontwerp op een winkeltas bedrukken

Het ontwerp van de marketinguiting die u op uw winkeltassen wilt laten bedrukken, is van groot belang. Het is daarom belangrijk om goed na te denken over het design van de bedrukking. Wanneer uw bedrijfslogo bijvoorbeeld al bekend is bij uw doelgroep, dan kan een bedrukte winkeltas met alleen uw logo al voldoende zijn om de gewenste marketingdoelstellingen behalen. Is dit niet het geval, dan is het aan te raden om het ontwerp uit te breiden met bijvoorbeeld uw slogan of een pakkende tekst. Bij Promokopen.nl kunnen wij overigens een door u aangeleverd ontwerp op een winkeltas bedrukken, maar wanneer gewenst kunnen we u ook helpen bij de ontwikkeling van het perfecte design. Wij zorgen er hoe dan ook samen met u voor dat uw winkeltassen worden bedrukt met een design dat volledig aan uw wensen voldoet.

Verschillende soorten tassen bedrukken

Bij Promokopen.nl kunt u niet alleen terecht wanneer u een winkeltas wilt laten bedrukken. Wij kunnen namelijk ieder soort tas voor u voorzien van een passende bedrukking. Dus wanneer u bijvoorbeeld een schoudertas wilt laten bedrukken met uw logo, dan kunt u ook bij ons terecht. Een schoudertas heeft een zeer grote bewaar waarde en kan er daardoor voor zorgen dat uw relaties de tas veelvuldig zullen gebruiken. Een schoudertas laten bedrukken kan dus een zeer effectieve methode zijn om uw bedrijf blijvend onder de aandacht te laten komen bij uw relaties, maar ook bij iedereen die de schoudertas ziet. Hiermee kunt u dus een zeer groot bereik krijgen voor uw reclame uiting.

Verschillende modellen winkeltassen laten bedrukken

Promokopen.nl beschikt over een zeer groot en divers assortiment aan winkeltassen die u kunt laten bedrukken. Het maakt daarom niet uit of u uw reclame uiting op een grote of juist een kleine tas wilt laten bedrukken. Ook kunt u kiezen uit een grote variëteit aan winkeltas modellen. Mocht u in ons assortiment overigens toch niet het gewenste model winkeltas vinden, dan kunnen wij u alsnog verder helpen. Bij ons kunt u namelijk ook terecht voor custom made artikelen. Het maakt dus niet uit wat voor model winkeltas u wilt laten bedrukken, Promokopen.nl voorziet u van de bedrukte winkeltassen die exact voldoen aan uw eisen en wensen.

Winkeltas bedrukken met de juiste druktechniek

Wij zijn specialist in drukwerk. Dit betekent dat we met verschillende druktechnieken werken teneinde een optimaal drukresultaat te behalen. Wij selecteren namelijk de druktechniek die het beste en meest duurzame resultaat geeft op het te bedrukken materiaal. Zo maken wij onder andere gebruik van tampondruk, een drukmethode die op nagenoeg alle ondergronden is toe te passen. Maar ook wanneer u uw logo op een winkeltas geborduurd wilt hebben, behoort dit tot de mogelijkheden. Uiteraard adviseren wij u over welke druktechniek het meest geschikt is wanneer u uw winkeltassen door ons laat bedrukken, zodat u zeker weet dat de tassen perfect en kwalitatief bedrukt worden.

Winkeltas bedrukken in grote of kleine oplages

Wij streven er altijd naar om onze klanten optimaal te bedienen. Dit betekent dat u niet alleen voor grote oplages bij ons terecht kunt, maar ook voor kleine oplages. Wij begrijpen dat u in sommige gevallen gewoon niet veel exemplaren nodig heeft. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn wanneer u een exclusieve tas wilt laten bedrukken, die u slechts aan enkele bijzondere relaties meegeeft. Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat u eerst een test wilt doen met uw bedrukte winkeltassen om te kijken hoe effectief het promotiemateriaal voor u is. Daarom kunt u bij Promokopen.nl uw bedrukte winkeltas ook bestellen in een kleine oplage.

Snelle levering van bedrukte tassen

Bij Promokopen.nl kunt u niet alleen kwalitatieve tassen laten voorzien van een duurzame bedrukking, bij ons bent u ook nog eens verzekerd van een snelle levering. Wij kunnen uw order snel leveren doordat wij het gehele proces van bestelling tot aan de levering in eigen beheer hebben. Hierdoor is er bij ons geen sprake van tussenkomst van derde partijen die eventuele vertragingen kunnen veroorzaken. Wij hebben alles zelf in de hand, waardoor we zeer snel al uw bedrukte promotiematerialen kunnen leveren. Zelfs wanneer u met spoed een tas door ons wilt laten bedrukken, kunnen wij u in de meeste gevallen verder helpen. In het geval van een spoedbestelling kunt u altijd contact met ons opnemen, wij zullen dan alles in het werk stellen om ervoor te zorgen dat u op de door u gewenste datum uw tassen met bedrukking binnen heeft.

Uw specialist in promotieartikelen en relatiegeschenken

Bij Promokopen.nl kunt u niet alleen terecht wanneer u door een professionele partij uw winkeltassen wilt laten bedrukken, bij ons kunt u terecht voor een zeer grote diversiteit aan promotieartikelen en relatiegeschenken. Het maakt daarbij niet uit waar u naar op zoek bent, van promotionele kleding tot aan gadgets wij bedrukken het allemaal. U kunt tevens bij ons terecht wanneer u speciaal voor uw bedrijf een product wilt laten ontwikkelen. Wij zijn namelijk expert in het ontwikkelen van custom made artikelen en hierdoor in staat een uniek promotieartikel of relatiegeschenk voor u te ontwikkelen dat volledig is toegespitst op uw bedrijf.

Winkeltassen laten bedrukken bij een professionele partij

Klanttevredenheid staat bij ons op de eerste plaats. Daarom bent u bij ons altijd verzekerd van een goede kwaliteit van het te bedrukken materiaal, een duurzame bedrukking, een scherpe prijs, snelle levering én een goede service. Wij hebben namelijk een zeer persoonlijke benadering en helpen u altijd snel verder wanneer u vragen, opmerkingen of bijzondere verzoeken heeft. Wij zijn daarmee de professionele drukwerk partner die ervoor zorgt dat u altijd voor de volle 100% tevreden bent wanneer u door ons uw winkeltas laat bedrukken.

Winkeltas bedrukken online geregeld

Wanneer u uw winkeltassen laat bedrukken door Promokopen.nl kunt u uw bestelling eenvoudig online regelen. Op onze website kunt u op uw gemak ons assortiment aan winkeltassen bekijken, wanneer u de tas heeft gevonden die u wilt laten bedrukken, kunt u eenvoudig op de afbeelding hiervan doorklikken. U krijgt dan direct een helder overzicht van de mogelijkheden met betrekking tot het bedrukken van de tas. Wanneer gewenst kunt u zelfs direct online een offerte aanvragen. Wij nemen na aanvraag van de offerte zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken, u te begeleiden bij het maken van de juiste keuzes in design en druktechniek en u inzicht te geven in de totaal kosten. Samen met u kunnen wij vervolgens uw bestelling definitief maken en ervoor zorgen dat de winkeltas die u door ons laat bedrukken exact aan al uw eisen en wensen voldoet.

  Artikelen 1 tot 12 van 1193

  Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

 • 15.6 laptop en tablet tas"
   

  15.6 laptop en tablet tas"

  vanaf € 29,39
  zonder bewerking
 • 15.6 laptop tablet tas"
   

  15.6 laptop tablet tas"

  vanaf € 29,39
  zonder bewerking
 • Mumbay jute draagtas met katoenen voorvak
   

  Mumbay jute draagtas met katoenen voorvak

  vanaf € 4,24
  zonder bewerking
 • 17 laptop of tablet tas"
   

  17 laptop of tablet tas"

  vanaf € 30,17
  zonder bewerking
 • Calcutta jute draagtas
   

  Calcutta jute draagtas

  vanaf € 3,28
  zonder bewerking
 • Zomer spel set, blauw
   

  Zomer spel set, blauw

  vanaf € 8,96
  zonder bewerking
 • Hampton transparante draagtas
   

  Hampton transparante draagtas

  vanaf € 3,70
  zonder bewerking
 • Echo 15.6'' laptop en tablet tas
   

  Echo 15.6'' laptop en tablet tas

  vanaf € 28,56
  zonder bewerking
 • Maryville non woven draagtas

  Maryville non woven draagtas

  vanaf € 0,77
  zonder bewerking
 • Liberty non woven boodschappentas

  Liberty non woven boodschappentas

  vanaf € 0,89
  zonder bewerking
 • Eros compacte conferentietas

  Eros compacte conferentietas

  vanaf € 0,53
  zonder bewerking
 • Madison polyester draagtas

  Madison polyester draagtas

  vanaf € 2,95
  zonder bewerking
 • Artikelen 1 tot 12 van 1193

  Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Back to top